

Ketaus keptuvės ir puodai yra ilgaamžiai, patvarūs, o jų paviršius išlaiko vienodą temperatūrą. Be to, tinkamai naudojamas ketaus indas gali tarnauti amžinai, todėl juos galima perduoti iš kartos į kartą. Investuoti į ketaus indus – protingas pasirinkimas.
Užsisakykite telefonu - 7 dienas per savaitę (Nuo 10:00-18:00)
Pinigų grąžinimo garantija
Jeigu mūsų prekė Jums netiks arba nepatiks, grąžinsime visus pinigus!
Kokybės garantija
Visoms prekėms suteikiama garantija! Tik kokybiškos prekės.
Rinkinyje:
Stiklinis dangtis, mentelė, grotelės ir kiniškos lazdelės.
Matmenys: 32 * 11 cm.
Pagaminta iš ketaus, nepridegantis paviršius.
Nekaistanti nerūdijančio plieno rankena.
Idealiai tinka kasdieniniam naudojimui, pasižymi ilgaamžiškumu.
Tinka visų tipų viryklėms, įskaiant indukcinę.
Negalima plauti indaplovėje.
Pastaba: prieš naudojimą kruopščiai išplaukite.
RŪDIJIMAS:
Ketaus keptuvės ir jų priežiūra skiriasi nuo įprastų aliuminio keptuvių priežiūros. Ketaus lydinį sudaro daugiau nei 95% geležies, todėl visiškai natūralu, jog įvykus geležies (kaip metalo) fizikinei ir cheminei sąveikai su aplinka, geležis oksiduojasi – t.y. ima rūdyti.
Kad ketaus keptuvė nerūdytų, po maisto gaminimo būtina išimti maistą iš keptuvės, keptuvę išplauti/iššveisti po šiltu vandeniu (esant būtinybei galima naudoti šiek tiek indų ploviklio), po to gerai nusausinti ir patepti nedideliu kiekiu aliejaus. Primename, jog ketaus keptuvės plauti indaplovėje negalima. Be to, maisto ketaus keptuvėje nerekomenduojama palikti ilgesniam laikui ir dėl to, jog maistas gali pakeisti savo skonį ir kvapą.
Visgi, jeigu atsitiks taip, jog ant keptuvės atsiras rūdžių, jas galite lengvai pašalinti, atlikę aukščiau nurodytus veiksmus. Patepę aliejumi, keptuvę galite truputį pašildyti ant silpnos ugnies – aliejus geriau įsigers į keptuvę.
SVILIMAS
Ketaus keptuvės lydinį sudaro 95% geležies, ir ji, kitaip nei aliuminio keptuvės, neturi nesvylančių dangų sluoksnių, kuriems pasižeidus gali pradėti svilti maistas. Pagrindinė priežastis, kodėl maistas ketaus keptuvėje gali prisvilti – tai per didelė viryklės kaitra. Kitaip tariant, geležis per daug įkaista ir ima traukti maistą. Gaminant maistą ketaus keptuvėje kaitrą rekomenduojame mažinti labiau, negu atrodo yra reikalinga, o esant būtinybei – ją didinti tik iš lėto. Optimali mėsos kepimo temperatūra – maždaug 185°C, žuvies – 170°C, o kiaušinių – tik apie 160°C.
Ilgainiui naudojant ketaus keptuvę, maistas gali imti svilti dėl keptuvėje likusių maisto likučių. Šiuo atveju itin svarbu tinkamai prižiūrėti keptuvę.
Kad ketaus keptuvėje nesviltų maistas – ją reikia naudoti kuo dažniau. Ilgainiui keptuvė pati tarsi apsitraukia nesvylančiu sluoksniu – t.y. porėtas ketaus paviršius gerai sugeria riebalus, ir taip susidaro natūralus nepridegantis paviršius. Maisto svilimas (traukimas) nėra gaminio defektas, sąlygotas gamybos metu padarytų klaidų.
Prekės atspalvis gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Produkto aprašymas yra bendro pobūdžio, jame nebūtinai yra paminėtos visos produkto savybės.
Aprašymas | Atsiskaitymas | Kaina | |
---|---|---|---|
![]() |
Atsiimti parduotuvėje - Laisves pr.60, Vilnius Trukmė: 1 d.d. |
Banko pavedimu, e-bankininkystė, grynais pinigais | 0.00 € |
![]() |
Venipak kurjeris pristatyas į namus ar ofisą! Trukmė: 1 - 2 d.d. |
Banko pavedimu, išsimokėtinai, grynais kurjeriui, e-bankininkystė | 4.00 € |
![]() |
Prekių pristatymas Lietuvos paštu. Trukmė: 2 - 3 d.d. |
Banko pavedimu, išsimokėtinai, e-bankininkystė | 2.50 € |
![]() |
Prekių pristatymas į pasirinkitą Omnivos paštomatą Trukmė: 1 - 2 d.d. |
Banko pavedimu, išsimokėtinai, e-bankininkystė, banko kortele | 2.00 € |
Atsiliepimai padeda klientams įvertinti prekę. Dalinkites savo įžvalgomis, komentarais ir padėkite vieni kitiems.